Home » Blog » Alex en Bianca | Asti, Italië

Alex en Bianca | Asti, Italië

November 18, 2023

Alex en Bianca | Asti, Italië

Op een schitterende locatie te midden van de prachtige wijnvelden rondom Asti, mochten wij als fotograaf en videograaf de bijzondere bruiloft van Alex en Bianca vastleggen.

Het begon allemaal op vrijdagavond, hoog bovenop een heuvel, waar we hartelijk werden ontvangen door de familie en vrienden van het bruidspaar. Een gezellige borrel trapte het weekend af, gevolgd door een ontspannen Pizzaparty met spelletjes die meteen voor een goede sfeer zorgden. De pre-loveshoot tussen de wijnvelden bij zonsondergang was een extraatje dat het weekend een romantisch tintje gaf.

De volgende dag begonnen we met het vastleggen van de voorbereidingen van zowel Alex als Bianca. De magie bereikte een hoogtepunt toen ze elkaar voor het eerst zagen op een binnenplaats, met nieuwsgierige familieleden van bovenaf zorgde het voor een spontaan moment.

De ceremonie was intiem en ontroerend, met mooie toespraken en sfeervolle muziek van een saxofoniste. Na de ceremonie volgde een vrolijke toost, oprechte felicitaties en een ontspannen loveshoot tussen de wijnranken met uitzicht op de adembenemende locatie. Het diner, omringd door dierbare vrienden en familie, was een heerlijke afsluiting van een memorabel weekend.

Andere lezen ook:

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenu