Home » Blog » Joris & Esmee

Joris & Esmee

September 1, 2023

Joris & Esmee

Op een stralende dag in het pittoreske Gouda hadden we het voorrecht om de prachtige bruiloft van Joris en Esmee vast te leggen.

De dag begon ontspannen bij Joris thuis, waar we hem volgden terwijl hij zich klaarmaakte voor de grote dag. Daarna trokken we naar het huis van Esmee, waar de bruid omringd werd door vrienden en familie terwijl ze zich voorbereidde op de ceremonie.

De eerste ontmoeting tussen Joris en Esmee vond plaats op een mooie steiger aan een plas. Het was een prachtige locatie die perfect de romantiek van het moment weerspiegelde. De loveshoot bracht het stel samen in de natuur en in de straten van Gouda, wat resulteerde in mooie beelden die hun liefde vastlegden.

De ceremonie vond plaats in de historische Agnietenkapel in Gouda. Het was een mooie en emotionele gebeurtenis, waar geloften werden uitgesproken te midden van vrienden en familie.

Na de ceremonie verplaatsten we ons naar Koeien en Kaas voor een gezellige toost en heerlijke taart. De groepsfoto's werden genomen bij het Stadhuis van Gouda, waar iedereen stralend op de foto stond.

Het diner en feest vonden plaats bij Restaurant 't Vaantje, waar de sfeer gevuld was met vreugde en opwinding. Het was een geweldige viering van Joris en Esmee's liefde, met lekker eten en onvergetelijke dansmomenten.

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenu