Onze toewijding aan jullie perfecte moment

Bij WeddingGuys® begrijpen we dat jullie bruiloft een moment is om te koesteren. We hebben een zorgvuldige werkwijze ontwikkeld om jullie volledig in het moment te laten zijn terwijl wij de magie van jullie dag vastleggen, van onze eerste ontmoeting tot het trouwalbum. Hier is hoe we te werk gaan:

Werkwijze in aanloop naar jullie bruiloft

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jullie jezelf kunnen zijn tijdens deze bijzondere dag op jullie bruiloft. Daarom zorgen we ervoor dat alles rondom de trouwfoto's en trouwfilm ‘echt’ aanvoelt. We vinden het belangrijk dat jullie deze dag samen ‘in het moment’ beleven en dat jullie jezelf kunnen zijn. Ontdek in onze werkwijze hoe wij jullie dag op een onvergetelijke manier vastleggen, zowel in foto's als film.

Kennismaking met de Wedding Guys

Wij nodigen jullie van harte uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen en te bepalen of er een goede match is. We zijn nieuwsgierig naar al jullie wensen en hoe jullie dag er ongeveer uit zal komen te zien.

Hoe bereiden de Wedding Guys zich voor op jullie bruiloft?

Wij dagen elkaar uit om telkens de meest betoverende beelden vast te leggen. De voorbereiding start met het verkennen van de trouwlocatie tot het sparren over creatieve ideeën. Wij geloven dat elk bruidspaar een eigen verhaal heeft. Jullie liefde en de trouwlocatie komen op een magische manier samen. Wij zijn er om jullie liefde vast te leggen in tijdloze beelden.

De finishing touch voor jullie droombruiloft

Ongeveer twee à drie weken vóór jullie bruiloft hebben we nog een laatste ontmoeting. De planning rond jullie bruiloft is nu zo goed als rond! We nemen de planning graag met jullie door en deze laatste check zorgt voor duidelijkheid en rust.

Wij delen ook graag ons perspectief met jullie omtrent ideeën voor de loveshoot en algemene tips voor de dag zelf. Zo kunnen we toch iets bijdragen aan de gezonde spanning! Na dit gesprek kunnen jullie je vertrouwen volledig in onze handen leggen. Jullie kunnen nu officieel jullie mooiste dag samen ontspannen tegemoet gaan.

Jullie speciale dag is aangebroken


Op de dag van de bruiloft beginnen we met het vastleggen van intieme momenten zoals het klaarmaken van de bruid en bruidegom. Hierbij geven we subtiele aanwijzingen en wisselen we ideeën uit tijdens de loveshoot. Onze aanpak is onopvallend tijdens de ceremonie, waarbij we zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. Vaak horen we bruidsparen zeggen dat ze nauwelijks hebben gemerkt dat we aanwezig waren. Na de ceremonie vervolgen we met het vastleggen van de groepsfoto's, het diner en het feest. Bij ons staat jullie beleving centraal, en wij streven ernaar elk moment authentiek en moeiteloos vast te leggen, zodat jullie de kostbare herinneringen aan jullie trouwdag koesteren.

Werkwijze na jullie bruiloft

De eerste dag van jullie nieuwe avontuur als kersvers echtpaar is aangebroken en daarmee is officieel een nieuw hoofdstuk begonnen! Dit betekent dat wij achter de schermen van start kunnen met het uitzoeken, bewerken en retoucheren van jullie trouwfoto’s en trouwfilm en voorzien jullie binnen een week al met een sneak preview. We sturen ongeveer 20 van de beste bewerkte foto’s. Zo kan de voorpret alvast beginnen!

Marco start met de montage en color-grading van de film en Gijs start met het uitzoeken en retoucheren van de beste foto's. Wanneer de trouwfilm en trouwfoto's gereed zijn geven wij een seintje. Jullie zullen de trouwfoto's en trouwfilm ontvangen via een privé galerij. Hier zijn alle trouwfoto's en de trouwfilm gemakkelijk te bekijken, downloaden en te delen.

Laat de herinnering tot leven komen

De trouwfoto's en -film zijn klaar! Naast de adembenemende beelden ontvangen jullie een link naar de privé galerij. Hier kunnen jullie gemakkelijk het afgesproken aantal foto’s voor het trouwalbum selecteren. Zodra jullie keuze is doorgegeven, gaan wij direct aan de slag met het samenstellen van het trouwalbum. De ruime pagina's laten de foto’s prachtig tot hun recht komen, en met deze laatste stap kunnen we met trots zeggen dat onze missie met passie is volbracht.

Stel ons een vraag

Willen jullie een kennismakingsgesprek met ons inplannen of hebben jullie een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.
Kom in contact

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenuchevron-right