De magische combinatie van trouwfoto’s en een trouwfilm

Spontane momenten, die ene glimlach, de traan van geluk en de omhelzing van liefde. Met oog voor detail en passie voor het vak zorgen wij ervoor dat geen enkel prachtig moment verloren gaat. Wij vangen niet alleen de beelden van jullie speciale dag, maar ook de emoties en het verhaal erachter. Vanaf het aankleed moment, de trillende handjes tijdens het uitspreken van je gelofte tijdens de trouwceremonie, tot de dansende uurtjes laat in de avond. Tijdens het opnieuw bekijken van jullie trouwfilm, herbeleven jullie het moment met z’n tweetjes. Wij werken naadloos samen om elk moment vast te leggen vanuit verschillende perspectieven en vullen elkaar aan m.b.t. creatieve ideeën tijdens bijvoorbeeld de love shoot. Het resultaat is een compleet beeld van jullie dag, met de nadruk op de kleinste details en de grootsheid van de liefde.

Monteren van jullie trouwfilm

Onze inzet voor jullie trouwfilm evenaart die voor onze trouwfoto's. We smeden alle beelden samen tot een meeslepend verhaal dat de liefde en sfeer van jullie bruiloft weerspiegelt. Van zorgvuldig gekozen muziek tot naadloze scèneovergangen streven we ernaar een film te creëren die jullie telkens opnieuw willen beleven. Nabewerking is cruciaal voor onze trouwfoto's en -films, waardoor ze verfijnde kunstwerken worden. Geselecteerde geluidseffecten intensiveren emoties, en kleurbewerking geeft een tijdloze uitstraling. De juiste muziek begeleidt jullie verhaal, waardoor de trouwfilm een onvergetelijke ervaring wordt, doordrenkt met kleur, geluid en emotie.

Retoucheren van jullie trouwfoto's

In de nabewerking nemen we elke trouwfoto onder de loep om ervoor te zorgen dat elke glimla ch, elke blik en elk moment volledig tot hun recht komen. We perfectioneren de belichting en kleuren, waardoor jullie trouwfoto s er net zo prachtig uitzien als jullie herinneringen.
Before After Before After

Extra uur op locatie

Wil je geen enkel speciaal moment missen? Boek dan een extra uur op locatie en verleng de magie van jullie dag. Laat geen enkele glimlach, traan of lach ongedocumenteerd!
Meer informatie

Ceremonie vanaf één punt

Jullie bruiloft, een uniek moment in jullie leven, verdient een blijvende herinnering. Steeds meer stellen kiezen naast een trouwfilm voor de opname van de complete ceremonie met een aparte camera. Deze opname garandeert heldere beelden en kristalheldere audio, waardoor alle speeches van jullie, jullie familie en vrienden perfect worden vastgelegd. Het resultaat is een dierbaar aandenken dat jullie keer op keer kunnen bekijken en herbeleven. De ceremonievideo wordt los van de trouwfilm geleverd, waardoor jullie de vrijheid hebben om op elk moment opnieuw de emoties van jullie speciale dag te ervaren.
Meer informatie

Trouwalbum

Vang de magie van jullie speciale dag met ons exclusieve trouwalbum. Voeg dit unieke element toe aan jullie bruiloftspakket voor tijdloze herinneringen.
Meer informatie

Drone

Ontsnap aan traditionele perspectieven en omarm de magie van luchtopnames, waarmee jullie huwelijk vanuit vogelperspectief wordt vastgelegd. De drone vangt niet alleen de pracht van jullie locatie, maar legt ook spontane momenten vast die vanaf de grond gemist zouden worden. Van romantische omgevingen tot betoverende groepsfoto's, de drone biedt unieke mogelijkheden die traditionele fotografie overstijgen.
Meer informatie

"Bij ons gaat het niet alleen om het documenteren van jullie dag,
maar om het creëren van een blijvende kunst die de magie van jullie liefde weerspiegelt."

Bekijk hoe wij te werk gaan

Van de eerste kennismakingsgesprek
tot de oplevering van jullie trouwfoto's & film.
Onze werkwijze

Boek nu je plekje voor

2023/2024

Vraag brochure aan

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenuchevron-right