FAQs

We willen jullie graag voor onze bruiloft, hoe nu verder?
Graag nodigen we jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we jullie wensen goed in kaart brengen. Daarnaast nemen we de planning globaal door en denken we graag met jullie mee. Na het gesprek stellen we een offerte voor jullie op. Een ondertekende overeenkomst en een voldaan aanbetalingsfactuur reserveert officieel jullie datum! We kijken ernaar uit om samen te werken en jullie speciale dag tot een prachtige herinnering te maken!
Hoe lang duurt het voordat we de trouwfoto’s en trouwfilm kunnen verwachten na de bruiloft?
We zorgen ervoor dat jullie binnen 3 dagen na de bruiloft een eerste preview ontvangen van ongeveer 40 foto’s via een online galerij. Wij gaan vervolgens aan de slag met de rest van de foto’s te selecteren en te retoucheren en jullie trouwfilm te monteren. Afhankelijk van de drukte streven we ernaar om de trouwfoto’s en trouwfilm tussen de 4 en 8 weken bij jullie aan te leveren.
Hoe ga je om met onverwachte situaties of slecht weer op de trouwdag?
We bereiden ons altijd optimaal voor op jullie trouwdag, daarbij houden we rekening met onverwachte situaties en slecht weer. We communiceren dit helder met het bruidspaar en passen in overleg de planning indien nodig aan. Met onze creativiteit benutten we zelfs ongunstige omstandigheden voor unieke foto's. Onze flexibele aanpak en geruststellende houding zorgen ervoor dat we kostbare momenten vastleggen, ongeacht de weersomstandigheden.
Hoeveel tijd moeten we reserveren voor de fotosessies op onze trouwdag?
De benodigde tijd voor fotosessies op jullie trouwdag hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, het aantal gewenste foto's en eventuele reistijd tussen locaties. Over het algemeen adviseren we voor de loveshoot van het bruidspaar minimaal 1,5 tot 2 uur te reserveren. Voor groepsfoto's is het afhankelijk van de grootte van de groep. Houd rekening met ongeveer 20 tot 40 minuten met een grotere groep. Een gedetailleerde planning bespreken we samen om de ideale tijdsduur vast te stellen voor jullie unieke dag.
Wat gebeurt er als een van jullie onverwacht ziek is op onze trouwdag?
We werken samen met een team van professionele fotografen en videografen en hebben een noodplan voor het geval een van ons ziek zou worden. Jullie krijgen altijd een getalenteerde vervanger die onze fotografie- & kleurstijl hanteert.
Kunnen we specifieke foto's of poses aanvragen?
Zeker! We moedigen zelfs aan om een lijst met specifieke foto's of poses samen te stellen die belangrijk voor jullie zijn. Dit helpt ons om jullie visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat we aan jullie verwachtingen voldoen.
Kunnen we de ruwe, onbewerkte beelden ontvangen?
Normaal gesproken leveren we alleen bewerkte beelden. De nabewerking is een belangrijk onderdeel van onze stijl en merkidentiteit. Als jullie echter specifieke wensen hebben, bespreken we dat graag vooraf.
Hoe zit het met het recht op privacy en het gebruik van onze foto's?
We respecteren jullie privacy. We bespreken de privacykwesties tijdens het voorafgaande overleg en zorgen ervoor dat jullie comfortabel zijn met hoe de foto's worden gebruikt.
Zijn er verborgen kosten waar we rekening mee moeten houden?
Nee, we zijn transparant over onze prijzen en eventuele extra kosten. Alles wordt van tevoren besproken, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.
Wat is jullie annuleringsbeleid?
Ons annuleringsbeleid staat vermeld in de overeenkomst dat we samenstellen. We zijn bereid om flexibel te zijn in geval van onvoorziene omstandigheden en zullen alles in het werk stellen om een bevredigende oplossing te vinden.
Hoe gaan jullie om met onvoorziene technische problemen?
We hebben back-upapparatuur en nemen voorzorgsmaatregelen om technische problemen te minimaliseren. In het geval van een storing zullen we snel handelen om de impact op jullie trouwdag te beperken.
Kunnen we extra uren toevoegen aan het pakket op de dag van de bruiloft als het nodig is?
Ja, we begrijpen dat bruiloften soms kunnen uitlopen. Als jullie op de dag zelf merken dat extra uren nodig zijn, kunnen we dit bespreken en regelen. We zijn daarin flexibel.
Hoeveel ruimte hebben jullie nodig tijdens de ceremonie en receptie?
We hebben wat ruimte nodig om ons werk goed te kunnen doen, maar we passen ons aan aan de omstandigheden en werken zo onopvallend mogelijk om jullie en de gasten niet te hinderen. Het is handig om dit van tevoren te bespreken om eventuele logistieke uitdagingen te vermijden.
Kunnen we specifieke momenten of details aangeven die we willen benadrukken in zowel de foto's als de video?
Zeker! Jullie input is van groot belang. We horen graag welke momenten of details voor jullie extra speciaal zijn, zodat we daar extra aandacht aan kunnen besteden.

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenu