Jullie volledige bruiloft in één pakket!

Op zoek naar een onvergetelijke manier om elk kostbaar moment van jullie trouwdag vast te leggen, van het romantische 'ja-woord' tot het feesten met vrienden en familie? Ontdek ons all-inclusive pakket, speciaal ontworpen om aan al jullie behoeften als bruidspaar te voldoen. Hier is wat jullie kunnen verwachten:

Foto- en videograaf op locatie
6 uur foto- en videografie
8 uur foto nabewerking & color-grading
8 uur film monteren & color-grading
350 tot 450 geretoucheerde foto’s
Bruiloft film
Drone beelden
Incl. reiskosten (NL)

€2699,-

Kennismaken?

Extra uur op locatie

Wil je geen enkel speciaal moment missen? Boek dan een extra uur op locatie en verleng de magie van jullie dag. Laat geen enkele glimlach, traan of lach ongedocumenteerd!
Meer informatie

Ceremonie vanaf één punt

Jullie bruiloft, een uniek moment in jullie leven, verdient een blijvende herinnering. Steeds meer stellen kiezen naast een trouwfilm voor de opname van de complete ceremonie met een aparte camera. Deze opname garandeert heldere beelden en kristalheldere audio, waardoor alle speeches van jullie, jullie familie en vrienden perfect worden vastgelegd. Het resultaat is een dierbaar aandenken dat jullie keer op keer kunnen bekijken en herbeleven. De ceremonievideo wordt los van de trouwfilm geleverd, waardoor jullie de vrijheid hebben om op elk moment opnieuw de emoties van jullie speciale dag te ervaren.
Meer informatie

Trouwalbum

Vang de magie van jullie speciale dag met ons exclusieve trouwalbum. Voeg dit unieke element toe aan jullie bruiloftspakket voor tijdloze herinneringen.
Meer informatie

Drone

Ontsnap aan traditionele perspectieven en omarm de magie van luchtopnames, waarmee jullie huwelijk vanuit vogelperspectief wordt vastgelegd. De drone vangt niet alleen de pracht van jullie locatie, maar legt ook spontane momenten vast die vanaf de grond gemist zouden worden. Van romantische omgevingen tot betoverende groepsfoto's, de drone biedt unieke mogelijkheden die traditionele fotografie overstijgen.
Meer informatie

Stel ons een vraag

Willen jullie een kennismakingsgesprek met ons inplannen of hebben jullie een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.
Kom in contact

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenuchevron-right