Wie zijn de WeddingGuys?

Marco en Gijs zijn een dynamisch duo dat zich specialiseert in het fotograferen en videograferen van bruiloften. Gijs is een gepassioneerde fotograaf die altijd op zoek is naar het perfecte shot. Marco, met zijn eigen bedrijf in contentmarketing, is een gedreven film maker die graag de mooiste momenten van een bruiloft vastlegt. Samen creëren ze prachtige beelden die de herinneringen aan de speciale dag voor altijd levend houden.

Even voorstellen

Marco Meeuwsen

Marco, de bedreven videograaf bij WeddingGuys, legt de magie van bruiloften vast in meeslepende films. Zijn vakmanschap en oog voor detail zorgen voor betoverende herinneringen die eeuwig blijven bestaan.

Gijs Koole

Gijs, de getalenteerde bruiloftsfotograaf van WeddingGuys, vangt liefdevolle momenten in prachtige beelden. Zijn passie voor het vastleggen van emotionele hoogtepunten maakt hem de ideale keuze voor onvergetelijke trouwfoto's.

We kijken er naar uit julie te ontmoeten

Stuur ons een berichtje

Hoe zijn wij ontstaan?

Sinds de middelbare school kennen we elkaar al. Jarenlang zaten we in hetzelfde vak, maar gingen we onze eigen weg. Totdat we besloten om onze passies voor bruiloften en creativiteit te bundelen onder één naam: WeddingGuys.®

Wat maakt ons anders?

Door onze jarenlange kennis en samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld tijdens een bruiloft.
Onze filmische stijl en journalistieke benadering van fotografie zorgt voor een gedetailleerde vastlegging van jullie speciale dag. Onze ervaring geeft ons het vermogen om de juiste momenten vast te leggen.

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenuchevron-right