Jullie trouwdag van 's morgensvroeg tot feestelijke avond

September 6, 2023

Jullie trouwdag van 's morgensvroeg tot feestelijke avond

Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in jullie leven en het vastleggen van deze herinneringen door middel van prachtige foto's en video's is van onschatbare waarde. In deze blog beschrijven we hoe de dag eruit kan zien. Van 's morgens vroeg tot de feestende avond uurtjes.

1. De voorbereidingen in de ochtend

De betoverende reis van jullie trouwdag vangt vaak aan met de intieme momenten van voorbereiding. Denk aan het magische aankleed moment, de laatste verfijningen van de make-up, en de opwindende zenuwen die onlosmakelijk verbonden zijn met dit unieke ogenblik.

Tip: Zorg voor een goed ruime en verlichte ruimte voor de voorbereidingen. Probeer de dag ontspannen in te gaan en omring jezelf met dierbaren.

2. De first look en de love shoot

Na de voorbereidingen is het tijd voor de "first look" en love shoot. Kies een betekenisvolle locatie en laat jullie eerste moment van de dag dat jullie elkaar zien vastleggen. Deze intieme momenten vol liefde vormen prachtige beelden voor de rest van jullie leven.

Gun jezelf de ruimte om een deel van deze intieme momenten privé te beleven. Reserveer bewust samen de tijd voor de love shoot, waarin zowel de bruid als de bruidegom schitterend in de spotlight staan. Jullie trouwdag, een waardevolle reis vereeuwigd in prachtige beelden. Gun jezelf de luxe van intieme momenten. In alle rust en schoonheid vastgelegd, om voor altijd te koesteren.

Tip: Maak van de foto- en filmreportage een ontspannen en plezierige ervaring. Kies een locatie die speciaal voor jullie is of die een unieke achtergrond biedt.

3. De ceremonie

Nu al jullie prachtige momenten hebben vastgelegd tijdens de first look & de love shoot, is het tijd voor de ceremonie. De ceremonie is het hoogtepunt van jullie dag. Gijs en Marco zullen de emoties van zowel het bruidspaar als de gasten en de ringuitwisseling op foto en film vastleggen, waardoor de magie van het moment wordt behouden.

Tip: Het is prachtig om de audio van jullie geloften op te nemen. Dit voegt een extra dimensie toe aan de trouwfilm, waardoor de beloften die jullie uitspreken, voor altijd beluisterd kunnen worden.

4. Borrel en proost moment

Na de ceremonie kunnen jullie genieten van een rustig moment samen, waarbij de Gijs en Marco de oprechte emoties en vreugde vastleggen die voortkomen uit het feit dat jullie nu officieel getrouwd zijn! Dit is ook een geweldig moment voor spontane foto's met vrienden en familie terwijl jullie de opwinding van het recente jawoord delen.

Advies: Neem de tijd om te genieten van de eerste momenten als getrouwd stel. Leef in het moment en laat natuurlijke emoties de hoofdrol spelen.

5. De receptie en het feest

Na de ceremonie begint de festiviteit met de receptie en het feest. Gijs en Marco zullen momenten vastleggen zoals de eerste dans en het aansnijden van de bruidstaart. Deze beelden zullen de energie en liefde van het moment vasthouden, waardoor jullie keer op keer kunnen terugkijken op deze bijzondere avond.

Advies: Laat ons van te voren de geplande hoogtepunten van de avond weten.


Jullie trouwdag is uniek en het vastleggen ervan vereist zorgvuldige planning en samenwerking met jullie gekozen professionals. Door de dag in te delen en advies te volgen omarmen jullie de magie van het moment en kunnen jullie nog vele jaren genieten van de prachtige herinneringen die zijn vastgelegd.

Andere lezen ook:

Nu even druk? We bellen je later terug!

Terugbelverzoek
info@weddingguys.nl
crossmenu